Preview Mode Links will not work in preview mode

Livet utomlands

Dec 20, 2017

Julen är en speciell tid när man bor utomlands. Vad tycker Sandra och Jennifer om att fira jul i ett annat land och att behöva anpassa sig efter nya kulturer och traditioner? Hur firas julen i Frankrike och Finland, och vad saknar vi mest från Sverige den här tiden? Det bjuds också på berättelser från jular...


Dec 10, 2017

Det närmar sig utlandsflytt och du vet inte vart du ska börja med packningen - inga problem! Jennifer & Sandra ger sina bästa tips på hur man packar för ett halvår eller mer utomlands, och påminner om viktiga saker att tänka på. Sandra delar också med sig om sitt skräckscenario när allt hennes bagage...


Nov 19, 2017

Frankrike, Finland eller Fiji - av alla länder som finns att välja på, hur ska man veta vart man vill flytta? Och vad ska man tänka på när man väljer land? Sandra & Jennifer delar med sig av smarta tips och hur de själva resonerade.

Kom ihåg att prenumerera på podden och följa @dontcallitadream.se på...


Nov 19, 2017

Okej, du har bestämt dig för att satsa på din dröm. Men hur går man tillväga för att faktiskt ta steget och flytta till ett helt nytt land? I avsnitt nummer 2 får du reda på allt du behöver veta.

Kom ihåg att prenumerera på podden och följa @dontcallitadream.se på instagram.


Nov 19, 2017

Varför drömmer många om att flytta utomlands? Varför har Jennifer & Sandra valt att bo utomlands? Och varför bör du packa väskan och ge dig iväg till ett nytt land? Det är frågor besvaras och diskuteras i första avsnittet av Livet utomlands.

Kom ihåg att prenumerera på podden och följa @dontcallitadream.se...